برگزاری کارگاه تخلفات پژوهشی توسط دانشکده الهیات و معارف اهل‌البیت(ع)
به اطلاع می رساند دانشکده الهیات و معارف اهل البیت(ع) کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی(ارشد و دکتری) بالاخص دانشجویانی که پیشنهاده آنها در شرف تصویب یا در ترم آینده تصویب می‌گردد، برگزار می‌نماید.

این کارگاه روز شنبه  مورخ 21/ 10/ 98 ، از ساعت 12:15 تا 14:00 توسط آقای دکتر قدراله خسروشاهی با عنوان « اخلاق در پژوهش و مصادیق تخلفات پژوهشی، کارگروه تخلفات پژوهشی» و « نحوه نگارش بروندادهای پژوهشی، بهبود کیفیت پژوهشی و رعایت موازین اخلاق در نگارش بروندادها و پیشنهادیه های پژوهشی» در دانشکده الهیات و معارف اهل البیت(ع) برگزار می شود.

زمان: شنبه مورخ  21/ 10/ 98 ، ساعت 12:15

مکان: دانشکده ادبیات و علوم انسانی طبقه اول کلاس 25

دانشجویان که متقاضی شرکت در این کارگاه هستند لازم است جهت ثبت نام اطلاعات دانشجویی خود را(شامل:نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، رشته) صرفاً از طریق پیام به ادمین کانال معاونت پژوهشی دانشکده الهیات و معارف اهل‌البیت(ع) در پیام رسان سروش به آدرس ذیل ارسال نمایند:
sapp.ir/res.theology.ui.ac.ir

1398/10/09