برگزاری کارگاه تخلفات پژوهشی توسط دانشکده ادبیات و علوم انسانی
به اطلاع می رساند دانشکده ادبیات و علوم انسانی کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) بالاخص دانشجویانی که پیشنهاده آنها در شرف تصویب یا در ترم آینده تصویب می‌گردد، برگزار می‌نماید.

این کارگاه در قالب دو جلسه روز دوشنبه  مورخ 2/ 4 / 99، از ساعت 17:00 تا 18 و 18 تا 19 توسط آقای دکتر امیراحسان کرباسی زاده با عنوان «اخلاق در پژوهش و مصادیق تخلفات پژوهشی، کارگروه تخلفات پژوهشی» در سامانه LMS دانشگاه اصفهان برگزار می شود  و دانشجویان در دو گروه می باشند که از شماره 1 تا 50 لیست در ساعت 17 تا 18 و بقیه دانشجویان لیست در ساعت 18 تا 19 در کلاس باید ورود پیدا کنند.

تذکر مهم: دانشجویان عزیز لطفا چند روز قبل از زمان کارگاه وارد lms شوید و در قدم اول نداشتن مشکل برای ورود را چک نمایید و سپس ببینید که عنوان کارگاه تخلفات پژوهشی در لیست دروستان در سمت راست صفحه اصلی lms اضافه شده باشد.

1399/03/26