برگزاری کارگاه تخلفات پژوهشی توسط دانشکده الهیات و معارف اهل البیت(علیهم السلام )
به اطلاع می رساند دانشکدهالهیات و معارف اهل البیت(علیهم السلام ) کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) بالاخص دانشجویانی که پیشنهاده آنها در شرف تصویب یا در ترم آینده تصویب می‌گردد، برگزار می‌نماید.

این کارگاه در قالب طی یک جلسه روز چهارشنبه  مورخ 04/ 04 / 99،  توسط آقای دکتر امیراحسان کرباسی زاده با عنوان «اخلاق در پژوهش و مصادیق تخلفات پژوهشی، کارگروه تخلفات پژوهشی» در سامانه LMS دانشگاه اصفهان برگزار می شود.

تذکر مهم: دانشجویان عزیز لطفا چند روز قبل از زمان کارگاه وارد lms شوید و در قدم اول نداشتن مشکل برای ورود را چک نمایید و سپس ببینید که عنوان کارگاه تخلفات پژوهشی در لیست دروستان در سمت راست صفحه اصلی lms اضافه شده باشد.
1399/04/14