اطلاعيه ثبت نام دانشجويان جهت برگزاري كارگاه تخلفات پژوهشي توسط دانشكده ادبيات و علوم انساني

به اطلاع مي رساند دانشكده ادبيات و علوم انساني درنظر دارد كارگاه آموزشي با عنوان « اصول همكاري، تدوين و نگارش بروندادهاي پژوهشي، حقوق و اخلاق پژوهشي» را بصورت مجازي براي دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشجويان دانشكده ادبيات و علوم انساني كه تاكنون موفق به گذراندن اين كارگاه نشده اند، برگزار نمايد.

متقاضيان شركت در اين كارگاه لازم است مشخصات خود اعم از نام و نام خانوادگي، شماره دانشجويي، رشته و مقطع تحصيلي خود را در تماس با كارشناسان آموزشي گروه هاي خود اعلام و ثبت نام نمايند.

1399/04/18