برگزاری کارگاه تخلفات پژوهشی توسط دانشکده ادبیات و علوم انسانی
این کارگاه در قالب یک جلسه روز یکشنبه مورخ 19/ 5 / 99، از ساعت 17:00 تا 18 توسط آقای دکتر امیراحسان کرباسی زاده با عنوان «اخلاق در پژوهش و مصادیق تخلفات پژوهشی، کارگروه تخلفات پژوهشی» در سامانه LMS دانشگاه اصفهان برگزار می شود.

به اطلاع می رساند دانشکده ادبیات و علوم انسانی کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار می نماید.

تذکر مهم: لطفا از دانشجویان بخواهید چند روز قبل از زمان کارگاه وارد lms شده و در قدم اول نداشتن مشکل برای ورود را چک نمایند و سپس ببیند که عنوان کارگاه تخلفات پژوهشی در لیست دروسشان در سمت راست صفحه اصلی lms اضافه شده باشد.

1399/05/13