برگزاری کارگاه تخلفات پژوهشی توسط دانشکده زبان های خارجی (ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی عراقی)
به اطلاع می رساند دانشکده زبان های خارجی کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی عراقی(ارشد و دکتری) بالاخص دانشجویانی که پیشنهاده آنها در شرف تصویب یا در ترم آینده تصویب می‌گردد، برگزار می‌نماید.
به اطلاع می رساند دانشکده زبان های خارجی کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی عراقی (ارشد و دکتری) بالاخص دانشجویانی که پیشنهاده آنها در شرف تصویب یا در ترم آینده تصویب می‌گردد، برگزار می‌نماید.

این کارگاه روز جمعه مورخ 05/17/ 99 ، از ساعت 14:00 تا 16:00 توسط آقای دکتر عسگر علی کرمی در دانشکده زبان های خارجی برگزار می شود.

این کارگاه به صورت برخط و از طریق سامانه Lms برگزار می شود.
1399/05/13