برگزاری کارگاه تخلفات پژوهشی توسط دانشکده الهیات و معارف اهل‌البیت(ع)
به اطلاع می رساند دانشکده الهیات و معارف اهل‌البیت(ع) کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) بالاخص دانشجویانی که پیشنهاده آنها در شرف تصویب یا در ترم آینده تصویب می‌گردد، برگزار می‌نماید.

این کارگاه روز دوشنبه مورخ 06/03/ 99 ، از ساعت 17:00 تا 19:00 توسط آقای دکتر احسان علی اکبری در دانشکده الهیات و معارف اهل‌البیت(ع)برگزار می شود.

این کارگاه به صورت برخط و از طریق سامانه Lms برگزار می شود.
1399/06/10