برگزاری کارگاه تخلفات پژوهشی توسط دانشکده شیمی
به اطلاع می رساند دانشکده شیمی کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) بالاخص دانشجویانی که پیشنهاده آنها در شرف تصویب یا در ترم آینده تصویب می‌گردد، برگزار می‌نماید.

این کارگاه روز سه شنبه مورخ 06/11/ 99 ، از ساعت 10:00 تا 12:00 توسط آقای دکتر حسن سبزیان در دانشکده شیمی برگزار می شود.

این کارگاه به صورت برخط و از طریق سامانه Lms برگزار می شود.

1399/06/11