۱۳۹۹ شنبه ۱۵ آذر
برگزاری کارگاه تخلفات پژوهشی توسط دانشکده عمران و حمل و نقل
به اطلاع می رساند دانشکده عمران و حمل و نقل در نظر دارد کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تاکنون موفق به گذراندن این کارگاه نشده‌اند، برگزار نماید. این کارگاه در تاریخ ذیل توسط جناب آقای دکتر سیدباقر فاطمی در سامانه Lms برگزار می شود.
 به اطلاع می رساند دانشکده عمران و حمل و نقل در نظر دارد کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» را  برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تاکنون موفق به گذراندن این کارگاه نشده‌اند، برگزار نماید.

این کارگاه در تاریخ ذیل توسط جناب آقای دکتر سید باقر فاطمی در سامانه Lms برگزار می شود.

زمان: سه شنبه مورخ  1399/07/29 ، ساعت 15:00

مهلت ثبت نام: تا ساعت 10 صبح روز دوشنبه 28 مهر ماه 99
(پس از پایان ساعت مذکور اسامی برای آموزش ارسال خواهد شد.)

نحوه ثبت نام: برای ثبت نام در این کارگاه لطفاً اطلاعات ذیل را به آدرس rmc@res.ui.ac.ir  ارسال نمایید.

نام خانوادگی

شماره دانشجویی