۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت

اطلاعیه برگزاری کارگاه تخلفات پژوهشی توسط دانشکده عمران و حمل و نقل

به اطلاع می رساند دانشکده عمران و حمل و نقل درنظر دارد کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق و اخلاق پژوهشی» را بصورت مجازی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تاکنون موفق به گذراندن این کارگاه نشده اند، برگزار نماید. اطلاعات بیشتر درخصوص نحوه ثبت نام و زمان برگزاری متعاقباً از طریق همین وبگاه اعلام خواهد شد.

تاریخ:
1399/07/20
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس : اصفهان- میدان آزادی- دانشگاه اصفهان- معاونت پژوهش و فناوری- دفتر معاونت پژوهش و  فناوری- کارگروه بررسی تخلفات پژوهشی

·         پست الکترونیک: rmc@res.ui.ac.ir
·         کدپستی 73441 – 81746