۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور

برگزاری کارگاه اخلاق در پژوهش توسط دانشکده زبان های خارجی دانشگاه اصفهان(به زبان انگلیسی)

به اطلاع می رساند دانشکده زبان های خارجی دانشگاه اصفهان کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق، اخلاق و مصادیق تخلفات پژوهشی» ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی انگلیسی زبان (ارشد و دکتری) جهت دانشجویان ورودی 1401 و نیز دانشجویان ورودی ماقبل که موفق به گذراندن کارگاه نشده اند، برگزار می‌نماید.
زمان برگزاری کارگاه : دوشنبه 24/ 11/ 1401 ساعت 12

* لازم به ذکر است این کارگاه به زبان انگلیسی برگزار می گردد.

«نحوه نگارش بروندادهای پژوهشی، بهبود کیفیت پژوهشی و رعایت موازین اخلاق در نگارش بروندادها و پیشنهادیه های پژوهش و اخلاق در پژوهش و مصادیق تخلفات پژوهشی» با تدریس جناب آقای دکتر افروز، عضو محترم هیأت علمی گروه زبان انگلیسی برگزار می گردد.

تاریخ:
1401/11/17
تعداد بازدید:
منبع:
پیرزاهد
دانشگاه اصفهان
آدرس : اصفهان- میدان آزادی- دانشگاه اصفهان- معاونت پژوهش و فناوری- دفتر معاونت پژوهش و  فناوری- کارگروه بررسی تخلفات پژوهشی

·         پست الکترونیک: rmc@res.ui.ac.ir
·         کدپستی 73441 – 81746