۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور

برگزاری کارگاه اخلاق در پژوهش توسط دانشکده زبان های خارجی دانشگاه اصفهان(ویژه دانشجویان عرب زبان)

به اطلاع می رساند دانشکده زبان های خارجی دانشگاه اصفهان کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق، اخلاق و مصادیق تخلفات پژوهشی» ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی عرب زبان (ارشد و دکتری) جهت دانشجویان ورودی1402 و نیز دانشجویان ورودی ماقبل که موفق به گذراندن کارگاه نشده اند، برگزار می‌نماید.
زمان برگزاری کارگاه : سه شنبه 07/ 09/ 1402 ساعت 12:30

* لازم به ذکر است این کارگاه به زبان عربی برگزار می گردد.

«نحوه نگارش بروندادهای پژوهشی، بهبود کیفیت پژوهشی و رعایت موازین اخلاق در نگارش بروندادها و پیشنهادیه های پژوهش و اخلاق در پژوهش و مصادیق تخلفات پژوهشی» با تدریس جناب آقای دکتر حسین میرزائی نیا، عضو محترم هیأت علمی گروه زبان و ادبیات عربی برگزار می گردد.

تاریخ:
1402/08/28
تعداد بازدید:
منبع:
پیرزاهد
دانشگاه اصفهان
آدرس : اصفهان- میدان آزادی- دانشگاه اصفهان- معاونت پژوهش و فناوری- دفتر معاونت پژوهش و  فناوری- کارگروه بررسی تخلفات پژوهشی

·         پست الکترونیک: rmc@res.ui.ac.ir
·         کدپستی 73441 – 81746