۱۴۰۳ شنبه ۶ مرداد

برگزاری کارگاه اخلاق در پژوهش توسط دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان

به اطلاع می رساند دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق، اخلاق و مصادیق تخلفات پژوهشی» ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

به اطلاع می رساند دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان کارگاه آموزشی با عنوان « اصول همکاری، تدوین و نگارش بروندادهای پژوهشی، حقوق، اخلاق و مصادیق تخلفات پژوهشی» ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) جهت دانشجویان ورودی 1402 و نیز دانشجویان ورودی ماقبل که موفق به گذراندن کارگاه نشده اند، برگزار می‌نماید.
زمان برگزاری کارگاه : چهارشنبه 1402/12/16 ساعت 12

«نحوه نگارش بروندادهای پژوهشی، بهبود کیفیت پژوهشی و رعایت موازین اخلاق در نگارش بروندادها و پیشنهادیه های پژوهش و اخلاق در پژوهش و مصادیق تخلفات پژوهشی» با تدریس سرکار خانم افسانه فاطمی ، عضو محترم هیأت علمی گروه مهندسی نرم افزار برگزار می گردد.

تاریخ:
1402/12/01
تعداد بازدید:
منبع:
پیرزاهد
دانشگاه اصفهان
آدرس : اصفهان- میدان آزادی- دانشگاه اصفهان- معاونت پژوهش و فناوری- دفتر معاونت پژوهش و  فناوری- کارگروه بررسی تخلفات پژوهشی

·         پست الکترونیک: rmc@res.ui.ac.ir
·         کدپستی 73441 – 81746